Godteri med din logo

Gi kundene et inntrykk som smaker!

Om oss

Reklamegodt gjør det mulig å bestille spiselige profilprodukter raskt og enkelt. Vi har et stort utvalg av søtsaker og snacks, og leverer alt ferskt fra fabrikken.

Smakfulle inntrykk er verdifulle, og reklamegodt kan gjøre din bedrift underverker, enten det er drops, sjokolade, tvist, tyggis, pastillesker eller kjærligheter med deres logo på. Vi sørger for å ha kostnadseffektiv, rask og trygg levering, og er behjelpelige dersom dere trenger bistand med design og motiv.

Med et mål om å skåne miljøet maksimalt, brukes grønn energi, vannbaserte farger og lukkede rensesystemer for maskindelene og klisjeene som brukes under trykkingen. Hele produksjonen er ISO 14001-sertifisert. Det brukes bare næringsmiddelgodkjent papir og trykkfarger i produksjonen og vi stiller høye miljøkrav til underleverandører.

I tillegg arbeider vi for å redusere miljøpåvirkning gjennom samordning av leveringer og valg av miljøtilpassede kjøretøy, noe som minsker forurensning av jord, luft og vann.

Velkommen med din forespørsel – la oss se hva vi kan gjøre for deg.

Vi er alltid behjelpelige med å svare på spørsmål, og kan gi både tilbud og smaksprøver etter ønske. Nøl ikke med å sende oss en forespørsel.

Mattis Media AS (org.nr. 921 492 561)

Ofte stilte spørsmål

Vi er Reklamegodt